در طول تاریخ، ظروف در نظر گرفته شده برای نگهداری عطر، شکل، رنگ و مواد مختلفی به خود گرفته اند. در دوران باستان، فلاسک های آلاباستری با جزئیات برگ، میوه، گل، حیوانات و خدایان حک میشد. که این ظرف نه تنها برای ذخیره عطرها، بلکه برای حفظ چیزی بود که توسط فرهنگهای شرقی مایعی الهی […]
دانشمندان اخیرا یک پروژه ۲.۵ میلیون پوندی را برای بازسازی بوی مواد موجود در گذشته با استفاده از هوش مصنوعی آغاز کردهاند. به نقل از دیلی میل، مورخان در کتابهای تاریخ اطلاعات بسیاری درباره گذشته به افراد دادهاند، حال برخی محققان قصد دارند با کمک هوش مصنوعی بوی اجسام و موادی که مردم در گذشته […]
تا سال ۲۰۱۴، عموماً اعتقاد بر این بود که انسان ها فقط می توانند بین ۱۰۰۰۰ رایحه دیگر تشخیص دهند. اما، همانطور که توسط یک مطالعه موسسه پزشکی هاوارد هیوز نشان داده شده است، افراد میتوانند حداقل یک تریلیون بو مختلف را تشخیص دهند. بنابراین، تعداد واقعی بوهایی که میتوانیم شناسایی کنیم بسیار زیاد است. […]
کمپانی پنتون یک شرکت مشهور واقع در شهر نیوجرسی آمریکا است که به عنوان معتبرترین موسسه رنگ در دنیا شناخته می شود و بیش از ۲۰ سال است که رنگ سال را معرفی میکند. به گفته پنتون، هر رنگ نمادی منحصر به فردی را نشان میدهد. که عمیقاً با جنبههای جهانی روانشناسی انسان در هم […]
گل بابونه یک گیاه دارویی، بومی در اروپا و مناطقی از آسیا است. تاریخچه استفاده از گل بابونه به هزاران سال پیش برمیگردد. گیاه بابونه از دیرباز برای بهبود خواب، تسکین استرس، و مشکلات گوارشی استفاده میشود. در قرن چهاردهم، ابن بیتار نویسنده و داروساز معروف اهل اسپانیا، استفاده از گل بابونه را برای تسکین […]
رایحه گل یاس رایحه گل یاس یکی از محبوبترین و مشهورترین روایح در عطرسازی است. گل یاس عطری شیرین و گرم دارد که اغلب به عنوان نمادی از زیبایی و زنانگی در نظر گرفته میشود. این رایحه اغلب در عطرهای زنانه استفاده میشود، اما گاهی نیز در عطرهای مردانه به عنوان جز ترکیبی مورد استفاده […]
روبرتو کاوالی، عطرساز معروف ایتالیایی، در ۱۵ فوریه ۱۹۳۳ در فلورانس، ایتالیا متولد شد. او از خانوادهای کارآفرین بود و از جوانی به دنیای عطرسازی علاقهمند شد. در سن ۱۷ سالگی، کاوالی به پاریس رفت و در آکادمی Chambre Syndicale de la Haute Couture درس خواند. او پس از اتمام تحصیلاتش به ایتالیا بازگشت و […]
طراحی عطرها و گلآرایی هر دو از هنرهایی هستند که در اصل به انتقال احساسات و تجربیات بصری و حسی مربوط میشوند. ترکیبات عطری و گلآرایی هر کدام دارای عناصری هستند که احساسات مختلفی را به افراد القا میکنند. فرآیند خلق یک عطر، از انتخاب مواد اولیه گیاهی و غیره، تا مخلوط و ترکیب صحیح […]
هیچ کس دوست ندارد بوی بد بدهد، بیشتر ما تمام تلاش خود را میکنیم تا تمیز و شاداب بهنظر بیایم. اما گاهی اوقات ما اشتباهات بهداشتی را مرتکب میشویم، بدون اینکه متوجه آنها باشیم. بسیاری از ما همچنین میدانیم که بهداشت فردی اولیه و برخی غذاها بر بوی بدن و تنفس ما تأثیر می گذارند، […]
در آغاز ماه بهار، با ذوب برف در جنگلها، بسیاری از گیاهان شروع به گلآوری میکنند که معمولاً به آنها گل برف میگویند. اینها عبارتند از گل بادی یا شقایق (به ویژه شقایق چوبی)، سیکا (اغلب آبی و بنفش هستند، اما سفید نیز وجود دارد)، گل ریه، گل پاسک، ستاره بیت لحم، فریتیلاری، گل همیشه […]
ژاک کاوالیه در ۲۴ فوریه ۱۹۶۲ در گراس (گرس) فرانسه، شهری که به عنوان پایتخت عطر جهان شناخته میشود، از خانوادهای با سابقه طولانی در صنعت عطرسازی متولد شد، زیرا كه پدربزرگ و پدرش هر دو عطرساز بودند. علاقه ژاک به عطرسازی از سن كم شروع شد، او تصمیم گرفت رد پای خانوادهاش را دنبال […]
عطرهای بهاری معمولا دارای خصوصیاتی تازه، گلی و میوهای هستند که احساس از شادابی و تازگی ارائه میدهند. این نوع عطرها ممکن است حاوی ترکیبات گلهای بهاری مانند گل بنفشه، گل سرخس و گل یاس همراه با میوههایی مانند توت فرنگی یا هلو باشند. نتهای گلی مانند یاسمین، گل رز، نتهای میوهای مانند لیمو و […]